- 9789012583893

Sociale organisatieanalyse

Nederlandse boeken, Paperback, 2012
Dit artikel is helaas uitverkocht

Omschrijving

Innovatie is een krachtig middel om uw organisatie en uw medewerkers te blijven ontwikkelen. Innovatie komt echter niet spontaan 'uit de lucht vallen'. U kunt het alleen effectief en doelgericht toepassen als uw gehele organisatie hierop ingericht is.

In dit boek beschrijven we hoe u op een eenvoudige manier uw organisatie kunt analyseren, herinrichten en hoe u kunt innoveren. In onze visie speelt de menselijke factor een essentiƫle rol. Uw organisatie bestaat immers grotendeels uit mensen, uw medewerkers. Benut hun capaciteiten om te kunnen innoveren.

Dit boek geeft concrete handvatten aan die ondernemer of manager die zijn organisatie onder de loep wil nemen en er meer uit wil halen dan hij tot nu toe deed. U moet naar alle aspecten kijken van uw organisatie, waarbij mens, doelstellingen en processen centraal staan. Wij nemen u op praktische wijze, stap-voor-stap mee in de wereld van sociale en systematische analyse van uw organisatie.

Bc. Rolf Grouve MBA RI is directeur van Currency Connect, auteur van o.a. Innoveren met Subsidie en columnist voor o.a. Sprout. Ook geeft hij lezingen op het gebied van innovaties en subsidies.

Drs. ing. Erwin Altena werkt bij Currency Connect en heeft o.a. subsidieadvies voor grote organisaties onder zijn hoede. Hij is mede-auteur van het boek Innoveren met subsidie in de Praktijk, editie MKB.

Erik Schapink MSc is bestuurskundige en houdt zich bezig met procesen projectmanagement van samenwerkingsprojecten in de publieke en private sector.

Lezersrecensies

» Klik hier voor alle lezersrecensies
» Schrijf ook een review en win een iPad!

Tweedehands

Geen tweedehands exemplaren beschikbaar

Inkijkexemplaar

Lezersrecensies

» Schrijf zelf een review

Tweedehands

Hieronder staat het tweedehands aanbod van dit boek. Maak een keuze uit onderstaande tweedehands boeken en aanbieders. Plaats jouw bestelling via Boek.net. Je betaalt aan Boek.net, net zoals je gewend bent bij de bestelling van een nieuw boek. De verkoper stuurt het boek vervolgens binnen 1-7 werkdagen naar jou op.

Conditie

Verkoper


Geen tweedehands exemplaren beschikbaar

Gegevens

Auteur:   Rolf Grouve
Auteur:   Erwin Altena
Auteur:   Erik Schapink
Ondertitel:   voor krachtig innoveren
ISBN-10:   9012583896
ISBN-13:   9789012583893
Uitgever:   BIM Media BV
Uitgave datum:   13-04-2012
Uitgave:   1e druk
Bevat illustraties:   Ja
Fysieke vorm:   Paperback
Hoogte:   216 mm
Breedte:   148 mm
Dikte:   9 mm
Gewicht:   221 gram
Genre:   Business & Management - Business & Management overig

Klanten kochten ook...

Mode in Nederland J. Teunissen
€ 29,95 Gratis bezorgd
Steve Jobs Isaacson, Walter
€ 27,95 Gratis bezorgd
Steve Jobs Isaacson, Walter
€ 32,95 Gratis bezorgd
Steve Jobs Isaacson, Walter
€ 45,95 Gratis bezorgd
De voedselzandloper Kris Verburgh
€ 17,95 Gratis bezorgd