- 9789047519072

Dubai

Nederlandse boeken, Paperback, 2012
In herdruk
€ 11,99

In winkelwagen

Omschrijving

Luxueuze steden
In de emiraten Dubai en Abu Dhabi, de rijkste en machtigste stadsstaten van de Verenigde Arabische Emiraten, zijn vele bezienswaardigheden te bewonderen. In Dubai vind je schitterende stranden, drukke soeks en luxueuze winkelcentra. Het prachtige Corniche en het chique Emirates Palacehotel in Abu Dhabi mogen niet worden overgeslagen. Een bezoek aan de Emiraten is niet compleet zonder een bezoek aan de woestijn, bijvoorbeeld in de betoverende resorts van Al Maha of Bab Al Shams.

Dubai & Abu Dhabi Compact
De reisgids brengt je direct naar de beste attracties die deze fascinerende steden te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de beste kuuroorden, de gezelligste winkels of de indrukwekkendste overdekte attracties, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en met daarbij prachtige illustraties. Ook heeft de reisgids Dubai & Abu Dhabi een handige uitneembare kaart. Op deze kaart staan bovendien vele tips als manieren om als sjeik te leven en wat je kunt doen om de hitte te ontvluchten.

Lezersrecensies

» Klik hier voor alle lezersrecensies
» Schrijf ook een review en win een iPad!

Tweedehands

Geen tweedehands exemplaren beschikbaar

Inkijkexemplaar

Lezersrecensies

» Schrijf zelf een review

Tweedehands

Hieronder staat het tweedehands aanbod van dit boek. Maak een keuze uit onderstaande tweedehands boeken en aanbieders. Plaats jouw bestelling via Boek.net. Je betaalt aan Boek.net, net zoals je gewend bent bij de bestelling van een nieuw boek. De verkoper stuurt het boek vervolgens binnen 1-7 werkdagen naar jou op.

Conditie

Verkoper


Geen tweedehands exemplaren beschikbaar

Gegevens

Auteur:   Lara Dunston
Auteur:   Sarah Monaghan
Vertaler:   Timon Meynen
Vertaler:   Gon Hokke
ISBN-10:   9047519078
ISBN-13:   9789047519072
Uitgever:   Unieboek | Het Spectrum
Uitgave datum:   30-07-2012
Aantal pagina's:   128
Bevat illustraties:   Ja
Fysieke vorm:   Paperback
Hoogte:   189 mm
Breedte:   101 mm
Dikte:   10 mm
Gewicht:   195 gram
Genre:   Reizen & Talen - Reisgidsen
Behoort tot serie:   Capitool Compact

Je vindt dit boek in